Fotografie

Productfotografie van Rudy van Duijnhoven

Met de mobiele opnametafel en flitsinstallatie van Reportagefotografie Rudy van Duijnhoven, kunnen producten tot een formaat van circa zestig bij dertig centimeter ook bij u op het bedrijf gefotografeerd worden, dat scheelt tijd en verzendkosten!

Vliegenhengel vrijstaand

De producten kunnen opgenomen worden op fullframe of APS-C formaat, in RAW of JPG; waarna de producten op de afbeeldingen eventueel ook vrijstaand gemaakt kunnen worden.

Bedrijfsreportage

Het maken van bedrijfsreportages op locatie behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden. Afhankelijk van het publiceren in drukwerk of op websites kunnen de foto’s in het gewenste formaat aangeleverd worden.

Bedrijfsreportage indoor

Neem voor nadere informatie over prijzen en mogelijkheden contact op met Reportagefotografie Rudy van Duijnhoven.

 

Trouwreportage

Een fraaie reportage van de mooiste dag van je leven

Voor een bedrag van € 500,- ontvang je een geheel verzorgd album met minimaal 50 foto’s in het formaat 13 x 18 cm en vijf foto’s van het formaat 20 x 30 cm. Dit album bevat dan foto’s van de reportage op zich, van de ceremonies in het gemeentehuis en de kerk, tot en met het aansnijden van de bruidstaart. Zwart-wit of bruin getoonde foto’s vallen niet onder eerder genoemd bedrag, maar kunnen wel extra besteld worden.

Bloemen trouwreportage

Wilt u de familie niet lastig vallen, laat Reportagefotografie Rudy van Duijnhoven dan ook de foto’s op de feestavond maken. Deze foto’s worden vervolgens afgedrukt op het formaat 10 x 15 cm en verwerkt in kleine plastic albums zodat er geen vingerafdrukken op de foto’s komen te staan.

Groepsfoto

De totale kosten voor een reportage van de gehele dag komen hiermee, afhankelijk van het aantal foto’s, op circa € 700,- tot € 900.

Fotoarchief

Of je nu op zoek bent naar opnamen van verschillende vismethodes in diverse landen, van vliegbinden, de Nederlandse Fly Fair en andere sportvisbeurzen, foto’s van eendagsvliegen of schietmotten, enzovoorts, er is alle kans dat je vindt wat je zoekt in het fotoarchief van Reportagefotografie Rudy van Duijnhoven.

Denemarken zeeforelvissen

De digitale foto’s zijn gesorteerd per land en per reportage of onderwerp. Alleen al in het Nederlandse gedeelte vind je vele duizenden verschillende opnamen! Deze betreffen, om er enkele te noemen, het vissen op snoek en karper, het vliegvissen op meerdere vissoorten in zoet- en zoutwater, wedstrijdvissen en opnamen van jeugd die aan het vissen is.

Waterjuffer

Stuur een e-mail wanneer je op zoek bent naar specifieke opnamen, alle kans dat ze te vinden zijn in het fotoarchief.

Tegenlicht