Cruciale instellingen bij het fotograferen (12)

De lens beschermen tegen beschadigingen

De zonnekap die voor op de lens geplaatst wordt zorgt voor briljantere foto’s en voorkomt dat er regendruppels op de frontlens of het filter komen. Ter bescherming van het objectief is het verder een goede zaak altijd een UV of Skylight filter voor de lens te plaatsen. Een kras op een filter is een stuk minder kostbaar dan een kras op de frontlens van je fototoestel! Sowieso is het slim om altijd een speciaal lensdoekje mee te nemen. Tijdens het vissen zullen er best wel eens regendruppels of spetters van de dril op je filter (of frontlens) komen te zitten. Neem verder extra accu’s voor je camera mee en een extra opslagkaart!

Onder koude, mistige omstandigheden heb je al snel een extra set volle accu’s nodig.
Onder koude, mistige omstandigheden heb je al snel een extra set volle accu’s nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *